Een licht in de duisternis…

jan 1, 2022 | Nieuwsberichten

Een licht in de duisternis…

jan 1, 2022 | Nieuwsberichten

Natuurlijk is het een grote wens van ons allemaal dat de sportscholen zo snel mogelijk weer de deuren mogen openen. Maar zolang dat nog niet zo is, kan ik jullie nu het heugelijke nieuws brengen dat bij de start van het nieuwe jaar de Do-In Yogalessen vanuit mijn Yoga Thuisstudio gegeven kunnen worden. Online. Al van verschillende deelnemers heb ik gehoord dat ze het heel jammer vinden dat de lessen niet door kunnen gaan en het ook echt missen.

Maar nu gaan we verder. In de afgelopen dagen heb ik ‘Do-In Yoga set’ thuis klaargemaakt. Ook licht en geluid zijn getest en het lijkt allemaal in orde. Het voelt als een groot licht in de duisternis om weer te kunnen beginnen samen.

Op deze manier is het mogelijk om, wanneer dat goed voor je voelt, elkaar te ontmoeten en toch onze Do-In Yoga beoefening te kunnen doen, de ontspanning te kunnen ervaren, en de positieve effecten die het heeft op lichaam en geest. Dat dit op deze wijze kan, maakt me blij. En eerlijk is eerlijk; het was wel nodig om een drempeltje te nemen om online les te gaan geven, maar na even oefenen voor de camera is er vanuit mij een volle ‘ja, héél graag’ ontstaan. Het geeft me energie.

En daarom; voel je vrij om deel te nemen, voel je vrij om te ervaren hoe een online Do-In Yogales voor jóu is en of jij er je ontspanning in kan vinden. Thuis in je eigen woonkamer; misschien heeft het wel een toegevoegde waarde voor je. Deze ervaring is je gegund. Wees welkom. En wie weet zie ik je in de eerste Zoom-meeting op woensdagavond om 18.45 uur. Kom op tijd, want ik begin op tijd. Je hebt de mogelijkheid om vanaf 18.40 uur ‘binnen te komen’, om 18.45 uur beginnen we met de les.