Voor wie

 

Voor iedereen toegankelijk

Het is voor iedereen mogelijk om met een Do-In Yogales mee te doen. Jong, oud, ervaring of minder ervaring met yoga, lenig of minder lenig in het lijf. We gaan bij de beoefening uit van de persoonlijke ruimte in ons lichaam en zullen grenzen respecteren. In de Do-In Yogales bied ik verschillende mogelijkheden aan voor een houding of een strekking waardoor er altijd op elk moment aansluiting is.

Combinatie inspanning en ontspanning

Voor degene die ontspanning en activiteit wil combineren met plezier voor bewegen of juist op een dieper niveau willen bewegen, is Do-In Yoga ook passend. Ik bied een breed aantal bewegingsoefeningen aan waarin jij je kunt vinden. Het is mijn intentie om je een uur ruimte, plezier, aandacht voor ademhaling, focus, beweging en inspiratie te brengen. Van harte welkom.

Op elk moment instappen

Naast dat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen, is het ook mogelijk om elke les in te stappen, ongeacht waar we in de cyclus zijn. Welkom in mijn Do-In Yogales. Mocht je specifieke vragen hebben of je ergens onzeker over voelen en je situatie met me willen bespreken, laat het me dan gerust weten, dan kijken we samen naar wat mogelijk is.