Do-in Yoga Wijchen

 

Welkom bij Do-in Yoga Wijchen

Do-In Yoga Wijchen bestaat uit zeven yogagroepen. In alle groepen is een warme sfeer voelbaar. Een aantal deelnemers beoefenen al langere tijd Do-In Yoga met elkaar wat een gevoel van verbondenheid geeft. Als nieuwe deelnemer zul je je ontvangen voelen in deze warme bedding.

De betekenis van Do-In

‘Do’ betekent ‘de weg’. En ‘In’ betekent ‘naar binnen’. De weg die leidt naar binnen. Tijdens de beoefening van Do-In Yoga keren we naar binnen en in het aannemen van een houding of het uitvoeren van een strekking volgen we de ‘routes’ waarlangs de energie (Qi of ook wel Prana, levensenergie genoemd) zich verplaatst. Deze ‘routes’ worden ‘meridianen’ genoemd. Deze wijze van beoefenen maakt onderdeel uit van de traditionele Chinese en Japanse geneeswijzen. De theorie komt voort uit de vijf elementenleer en de meridianenleer. Do-In is met name nauw verbonden aan een Shiatsu-behandeling en wordt ook wel ‘zelf-Shiatsu’ genoemd. Tijdens de beoefening van Do-In Yoga stimuleren we het zelfgenezend vermogen van ons lichaam, hierdoor zul je ervaren dat er op een diepere gelegen niveau ontspanning ontstaat in je lichaam en mogelijke blokkades tot verzachting zullen komen. Ook kan het beoefenen van Do-In Yoga je helpen bij het voorkomen en/of het oplossen van ontstane blessures.

Wat Do-In Yoga jou kan brengen

Als je graag meer weet over wat Do-In yoga is en wat we concreet doen bij deze vorm van beoefening, neem dan gerust een kijkje op de website of maak even contact met me. Ik vertel je er graag over. En voel je de behoefte om te overleggen over jouw situatie en of Do-In Yoga mogelijk passend voor je is, voel je ook dan vrij om even contact te maken.

De yogaruimte in Wijchen Zuid

We maken gebruik van een yogaruimte die alleen voor onze yogalessen ingenomen wordt. Op deze wijze blijft de energie behouden en voelt de ruimte prettig aan. De yogaruimte bevindt zich in basisschool ´Het Zuiderpad’. (Huissteden in Wijchen). Deze school is op het moment grotendeels niet meer in gebruik. Dat betekent dat we onze lessen vanuit rust kunnen beoefenen.

De kosten van een Do-In Yogales

Natuurlijk ben je ten alle tijden vrij om een introductieles te volgen en te ervaren wat het je brengt. En mocht je je graag opgeven voor de lessen, dan kan dat op elk moment in het jaar. We werken met (vier) periodes waarbij je kunt instromen en de lessen per periode (of resterende lessen) betaald worden. De prijs van een les van 60 minuten is 10 euro. Na de les drinken we een kopje thee met elkaar, waarna we ieder ontspannen en verrijkt onze weg vervolgen.

De prijs van een introdcutieles is 7,50.

Lesdagen en tijden

De dagen en tijden waarop ik les geef bij Do-In Yoga Wijchen zijn:

– Maandagochtend   van 09.00 tot 10.00 uur
– Maandagavond       van 19.00 tot 20.00 uur
– Dinsdagochtend     van 10.45 tot 11.45 uur
– Dinsdagavond         van 18.45 tot 19.45 uur
– Dinsdagavond         van 20.15 tot 21.15 uur
– Woensdagavond     van 19.00 tot 20.00 uur
– Vrijdagochtend        van 09.00 tot 10.00 uur

Mijn collega Marjo Drost geeft ook les bij Do-In Yoga Wijchen. Dat doet zij op dinsdagochtend van 10.45 tot 11.45 uur.

Alle dagen en tijden staan ook vermeld in de kalender hier op de website; neem gerust een kijkje. En weet dat je welkom bent. Precies zoals je bent. Het hoeft niet anders…

Aanmelden via het digitale inlogsysteem van Do-In Yoga Wijchen

Mocht je je voor een introductieles willen aanmelden via het digitale inlogsysteem van Do-In Yoga Wijchen, dan kun je daarvoor de onderstaande link gebruiken. Als je op link klikt registeer je jezelf voor een introductieles, krijg je inzage in de lesagenda en kun je een plekje in één van de lessen voor jezelf inplannen. Je bent van harte welkom.

Klik hier voor een proefles

Warme groet, Bärbel